A Sant Martí

Detinguda una dona per portar 100 pastilles d’èxtasi al seu cotxe a Barcelona

Un tub d’escapament sorollós delata un conductor drogat que amagava 100 grams de cocaïna

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detectar una forta olor de marihuana quan van passar per davant d’un vehicle al carrer de Pamplona

Detinguda una dona per portar 100 pastilles d’èxtasi al seu cotxe a Barcelona

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquesta matinada una dona acusada de portar al seu cotxe 100 pastilles d’èxtasi dins d’una caixa, al districte de Sant Martí de la capital catalana.

Segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia Urbana i han detallat fonts municipals, els fets van passar cap a les 00.30 hores, quan agents de la policia local portaven a terme un patrullatge per la zona de Sant Martí. Els policies municipals van detectar una forta olor de marihuana quan van passar per davant d’un vehicle, estacionat al carrer de Pamplona.

Notícies relacionades

Els agents de la Guàrdia Urbana van preguntar a sis persones que es trobaven dins del vehicle sobre la forta olor, però aquestes van negar als policies que estiguessin en possessió de qualsevol substància estupefaent. Els policies van procedir al registre dels sospitosos i els van trobar diverses substàncies estupefaents.

En el registre del vehicle, van localitzar una caixa amb 100 pastilles d’èxtasi, per la qual cosa la propietària del vehicle va quedar detinguda per un delicte contra la salut pública i les altres persones van ser denunciades per tinença de drogues.