Atracadors detinguts

A la presó dues persones per atracar amb pistola tres supermercats a Barcelona

Els lladres, un home i una dona, van ferir els treballadors dels establiments en dos dels robatoris

supers / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Un home de 62 anys i una dona de 39 han ingressat a la presó per la seva presumpta participació en l’assalt amb pistola a tres supermercats de Barcelona, en els quals van resultar ferits diversos empleats.

Els assaltants, de nacionalitat espanyola, tenien com a objectiu supermercats petits i botigues d’alimentació. Per dur a terme els atracaments, l’home esgrimia una arma curta amb què intimidava els empleats de l’establiment, segons han explicat els Mossos d’Esquadra, que van practicar les detencions el 13 de febrer.

L’home era l’autor material dels assalts, comesos al barri de Sants durant el mes de gener, mentre que la dona actuava per donar-li suport i facilitar-li la fugida després de l’atracament violent als establiments.

En dos dels tres atracaments, els empleats dels supermercats van oposar resistència i van derivar en baralles que van acabar amb alguns dels treballadors ferits.

Pistola en mà

El primer dels robatoris va tenir lloc la nit de cap d’any, quan l’home va irrompre al local pistola en mà i es va emportar prop de 500 euros de la caixa enregistradora mentre a fora l’esperava una segona persona per fugir en un cotxe estacionat a prop.

En els següents robatoris, comesos els dies 3 i 5 de gener, els empleats es van resistir activament a l’assalt malgrat que el lladre portava una arma de foc, tot i que els presumptes autors dels fets van aconseguir fugir.

Una desena d’antecedents

Notícies relacionades

La investigació policial va permetre als Mossos identificar aquestes dues persones, que mantenien una relació personal i tenien una desena d’antecedents per diversos delictes com ara tràfic de drogues i delictes contra el patrimoni.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 15 de febrer i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó.