OPERACIÓ POLICIAL

Tres persones a presó per robar productes alimentaris de luxe a BCN i voltants

Els detinguts són dos homes i una dona que van cometre 39 furts, cinc robatoris amb força i un amb violència

Van robar ampolles de vi de 3.000 euros després de forçar fins a sis comerços en un sol dia i no evitaven la violència

200223-ex-cas-festuc-premsa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 13 de febrer dos homes i una dona van ser detinguts per la Guàrdia Urbana en una botiga de Gràcia, un comerç d’instruments musicals, on van ser sorpresos amb un saxo i dues guitarres que havien sostret. En el marc d’un operatiu conjunt de la policia local barcelonina i els Mossos, els arrestats, els dos homes, de 25 anys d’edat, i la dona, de 21, van ser identificats com els presumptes responsables de 39 furts comesos a diferents establiments, a Barcelona i en municipis de la seva àrea metropolitana. El trio va passar a disposició del jutge, que va dictaminar presó provisional.

Tot i que se’l va detenir amb els instruments a la mà, el grup, que pel que sembla compta amb més membres i estava assentat a Terrassa i Barcelona, tenia una altra preferència principal: els productes alimentaris de luxe. Es va centrar en els robatoris amb força en establiments d’on robaven productes de les marques més cares, incloses ampolles de vi i d’altres tipus d’alcohol amb un valor per unitat de fins a 3.000 euros.

Notícies relacionades

Segons els Mossos, la banda va arribar a robar fins a sis locals en un sol dia, i no dubtava a fer servir la violència si els integrants eren sorpresos per empleats dels establiments.

Mollet i Vilanova

Amb la col·laboració de les comissaries de Mollet i Vilanova, es va arribar a la conclusió que els detinguts eren responsables dels 39 «furts especialitzats». Es va comprovar que havien sigut detinguts en altres ciutats espanyoles com a presumptes autors de 14 robatoris amb força en locals comercials. No es descarten noves detencions.

Temes:

Robatoris