Ha ingressat a la presó

Així robava un lladre a trasters de Barcelona | VÍDEO

Actuava de matinada, principalment a Sarrià-Sant Gervasi, i s'emportava sobretot bicis

mossos-trasters / periodico

1
Es llegeix en minuts

Agents dels Mossos han detingut a Barcelona un lladre de 25 anys com a presumpte autor de 140 delictes de robatoris amb força a trasters en diferents comunitats de veïns del districte de Sarrià-Sant Gervasi amb un mateix mètode. La policia ha difós una gravació en què se’l veu robant dues bicis.

 

Actuava sol i tenia per objectiu comunitats de veïns que tinguessin a l’immoble un nombre considerable de trasters. Una vegada localitzada la comunitat, el lladre accedia forçant la porta d’entrada, localitzava els trasters i deambulava per la zona esperant el moment oportú per forçar-ne la porta i robar el que hi havia a l’interior. L’objectiu principal eren les bicicletes. L’home actuava de nit, a altes hores de la matinada, i es tapava la cara.

Notícies relacionades

A partir de testimonis i gestions d’investigació, els mossos van identificar l’autor dels robatoris. Dissabte 15 de febrer la policia el va localitzar precisament quan estava cometent un robatori amb força en un traster de Les Corts, i el va arrestar. Els investigadors el relacionen amb 140 fets, amb un valor d’objectes sostrets superior als 200.000 euros.

El detingut, que tenia un requeriment judicial de detenció per trencament de condemna, va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a la presó.