Cap de setmana tràgic a les carreteres madrilenyes amb tres morts

Tres persones, un jove de 20 anys i un matrimoni, moren en dos accidents de trànsit

a6bd306b-6b25-4918-a861-c8593712e972-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Andrea López-Tomàs / Efe

Tres persones han mort a les carreteres madrilenyes entre dissabte a la nit i diumenge a la matinada.  Un matrimoni i un jove han mort en dos accidents de trànsit diferents a l’M-11 i la M-30, respectivament. 

El primer accident va ocórrer a les 22.30 hores de dissabte quan dos matrimonis membres de la mateixa família viatjaven en un cotxe per l’M-11. Per causes desconegudes, la conductora ha sortit de la via a l’entrada d’un revolt al voltant del quilòmetre 3.800 de la M-11, sentit aeroport, i ha col·lidit contra la mitjana i un pilar de senyalització. La carretera es va tallar al trànsit al voltant de la mitjanit. 

Els dos ocupants dels seients posteriors, un matrimoni de 66 i 67 anys, han mort en l’acte ja que, a causa del fort impacte, el vehicle s’ha partit per la meitat, la part davantera ha quedat a 200 metres de la posterior, i ha provocat que sortissin disparats del cotxe. La conductora, de 57 anys, i el seu espòs, de 58, que ocupava el seient de copilot, han patit contusions lleus. 

Col·lisió contra un taxi

Notícies relacionades

Unes hores més tard, un jove de 20 anys s’ha convertit en la tercera víctima de les carreteres de Madrid d’aquest cap de setmana. El xoc entre dos vehicles al quilòmetre 11 de l’M-30 al voltant de les 6 del matí ha provocat la seva mort i vuit ferits. 

El jove viatjava amb uns altres sis joves al seu vehicle i va impactar contra la part posterior del taxi en què viatjava una passatgera. Segons Emergències Madrid, el taxista i la passatgera es troben en estat greu, mentre que la resta de ferits es mantenen estables.