A Almeria

Detingut per una agressió sexual a una menor a Roquetas de Mar

La Guàrdia Civil la va trobar a terra en estat de semiinconsciència i parcialment vestida en una galeria comercial

zentauroepp42753863 graf4582  pozo ca ada  albacete   02 04 2018   un guardia ci180927094301

zentauroepp42753863 graf4582 pozo ca ada albacete 02 04 2018 un guardia ci180927094301 / Manu

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home ha sigut detingut com a presumpte autor d’una agressió sexual a una menor d’edat a qui agents de la Guàrdia Civil van trobar estesa al terra en estatde semiinconsciència i parcialment vestida en una galeria comercial d’una zona d’oci de Roquetas de Mar (Almeria).

L’arrestat va ser interceptat per agents de la Policia Nacional a la capital d’Almeria quan viatjava en un taxi que havia agafat per fugir del lloc, segons ha informat la Comandància en un comunicat.

En una zona d’oci

Els fets es van produir a les 06.00 hores del 30 de setembre, quan es va rebre un avís a la central operativa de comunicacions (COS-062) de la Guàrdia Civil alertant que en una zona d’oci cèntrica de Roquetas de Mar s’estava produint una agressió sexual a una dona.

Notícies relacionades

Desplaçada al lloc immediatament una patrulla en servei, aquesta va ser informada per un testimoni que la víctima estava al fons d’una galeria comercial pròxima i que l’autor s’havia dirigit a una parada de taxi situada als voltants.

En vista d’aquesta situació, un dels agents va decidir auxiliar immediatament la víctima mentre el seu company va sortir darrere l’autor amb intenció d’atrapar-lo. El presumpte autor havia agafat un taxi en direcció a la capital, per això l'agent amb urgència va transmetre el número del taxi, la roba que portava posada l’agressió i la direcció que prenia a les patrulles en servei de la Guàrdia Civil, Policia Local i Policia Nacional, que va donar lloc a la seva detenció.