Eivissa marca tendència també en el turisme familiar

L'illa pitiüsa té moltes cares, i una és la que mostra un costat amable i tranquil, segur, divertit i amb múltiples propostes per a tots els membres de la família

Ibiza marca tendencia también en el turismo familiar

Ibiza marca tendencia también en el turismo familiar

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eivissa és una illa plena de possibilitats que fa les delícies dels viatgers que busquen variades i diverses opcions. Així, al costat del turisme esportiu, cultural, o de lleure, l’oferta per al turisme familiar es consolida com una alternativa més a l’illa, i guanya cada temporada més presència. Són molts els establiments hotelers, locals i entitats públiques que ofereixen propostes específiques per al turisme familiar, i atreuen un segment de la població que es mou atret per la possibilitat de disfrutar d’un temps de diversió i descans junts, en un entorn segur i amb els millors serveis i atenció a les seves necessitats específiques.

Aquesta oferta planificada en exclusiva per al turisme familiar s’aglutina en el projecte Eivissa Family Experience, un portal específic que compta amb la participació del Consell d’Eivissa i els ajuntaments de l’illa. Es tracta d’un directori en el qual les famílies poden consultar els llocs ‘family friendly’ on allotjar-se, tant en hotels com en establiments rurals. A més, disposen d’un directori de restaurants, esdeveniments a Eivissa i activitats per realitzar en família.

Activitats per a tothom

Es tracta d’una àmplia oferta que les famílies poden disfrutar en un entorn creat en exclusiva per a elles. Els més petits de la casa poden jugar a la platja o la piscina al costat dels seus pares i realitzar activitats o esports aquàtics, submergir-se en les profunditats del mar, acostar-se a la naturalesa de l’illa, a través d’activitats com el senderisme, passejos a cavall, escalada... Un dia amb barco, conèixer els pobles d’interior a través de les seves festes i folklore, mercats ambulants artesanals, teatre, espectacles infantils... La programació d’esdeveniments específics per a famílies és àmplia i molt variada.

Notícies relacionades

A tot això s’afegeix que també hi ha activitats diferenciades a les platges, organitzades pels diferents ajuntaments, per a nens, la família per complet o en exclusiva per als pares, perquè també puguin disfrutar del seu moment, com a running, ioga en cala Tarida o pàdel surf a cala Vadella. Per la qual cosa planificar les vacances en família a Eivissa és sempre un encert. Al marge dels mesos forts de la temporada, la importància que ha anat adquirint el turisme familiar per a l’illa d’Eivissa se certifica en la programació d’esdeveniments culturals com el Festival Barruguet a Santa Eulària, o la proposta Platja obert tot l’any del municipi d’Eivissa, amb activitats cada setmana per disfrutar de la platja en família.

Records inesborrables

Amb totes aquestes propostes, és fàcil que una família trobi a Eivissa el seu lloc ideal per passar unes vacances inoblidables aquest estiu. I és que l’illa és un lloc on cada dia és una aventura i on la sensació de divertir-se compartint experiències inoblidables omplirà els records de tots.