"Em vaig fer lotera per conciliar"

«Vendre vuit milions és una emoció indescriptible», deia la Mireia Solà, la lotera de Badalona que ha repartit dues sèries del Gordo.

"Em vaig fer lotera per conciliar"

MANUEL ARENAS

1
Es llegeix en minuts
Manuel Arenas
Manuel Arenas

Redactor i coordinador de l'equip d'informació de l'àrea metropolitana de Barcelona

Especialista en històries locales, audiències i informació de l'àrea metropolitana de Barcelona i reporterisme social

Ubicada/t a àrea metropolitana de Barcelona

ver +

D’entre les dotzenes de cares eufòriques que es van apinyar ahir al migdia en el número 13 del carrer del Canonge Baranera del centre de Badalona, n’hi havia una que amb diferència sobresortia per sobre de totes les altres.

Era, en efecte, la de la Mireia Solà, de 43 anys, la propietària de l’administració La Gegantona de la Sort, que va repartir en el sorteig Nadal la barbaritat de vuit milions d’euros trinco-trinco pel número 88008, del qual va vendre dues sèries completes en finestreta. És la primera vegada des que se celebra la Loteria de Nadal que el Gordo cau a la ciutat catalana.

Malgrat l’aclaparament de mitjans i veïns joiosos, Solà no va perdre ni un moment el somriure durant el festeig: "És una emoció indescriptible; estem molt contents de repartir tants diners a Badalona", explicava aquesta veïna, que va explicar la seva història personal. "Fa uns quatre anys i mig que venc loteria aquí. Em vaig fer lotera per conciliar els horaris amb la meva família, abans em dedicava a una cosa que no té res a veure: una empresa de gestió de residus", comentava Solà.

Notícies relacionades

Davant l’avorriment de la seva feina anterior, Solà va demanar una excedència i va començar a vendre loteria al centre de la seva ciutat, juntament amb la Isabel, companya amb qui es va fondre en abraçades per l’alegria per haver repartit el Gordo. "No ens ho creiem, és la primera vegada que venem un premi així", descrivien les loteres.

"El 88008 pot semblar un número lleig, però té el seu públic fidel", concloïa Solà mentre desenes de veïns la felicitaven a peu de carrer. Fins i tot la regidora de Comerç del Govern d’Albiol, Rosa Bertran (PP), es va acostar a traslladar les felicitacions de l’alcalde i l’ajuntament de la ciutat.

Temes:

Badalona Govern