Nou càrrec

Ainhoa Moll, nova directora editorial de Prensa Ibérica

Des del seu nou càrrec de directora editorial, tindrà la màxima responsabilitat sobre la gestió periodística i l’elaboració de continguts de tots els productes editorials del grup de comunicació

Ainhoa Moll, nova directora editorial de Prensa Ibérica
1
Es llegeix en minuts

Ainhoa Y. Moll Sarasola (Sant Sebastià, 1977) ha sigut nomenada directora editorial del grup, del que ja era consellera i adjunta a la Presidència.

Llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Relacions Internacionals pel CEDS i MiB d’ISDI en Negoci Digital. Ainhoa Moll s’ha reintegrat a l’equip directiu de Prensa Ibérica a Espanya després d’una estada de diversos anys a França, Mèxic i els Estats Units. Anteriorment ja havia desenvolupat responsabilitats de gestió en les empreses de Prensa Ibérica, especialment al País Valencià.

Notícies relacionades

Des del seu nou càrrec de directora editorial, tindrà la màxima responsabilitat sobre la gestió periodística i l’elaboració de continguts de tots els productes editorials de Prensa Ibérica i d’ella dependrà directament la direcció general de Continguts.

Prensa Ibérica, grup líder de la informació regional a Espanya, edita 26 diaris impresos i digitals, 61 cròniques locals, 4 revistes i 55 publicacions corporatives arreu del país. Amb 2 milions de lectors en paper (EGM) i més de 217.000 exemplars diaris (OJD), el grup és líder en audiència i difusió a diverses autonomies i compta amb un posicionament creixent en suport digital. Segons les últimes dades de Comscore, Prensa Ibérica és líder entre els grups editors espanyols amb 26,3 milions de visitants únics i s’acosta als 600 milions de pàgines vistes al mes.