A Granada

Granada investiga si un agent de la Guàrdia Civil va simular un accident de trànsit per amagar que havia matat la seva parella

Granada investiga si un agent de la Guàrdia Civil va simular un accident de trànsit per amagar que havia matat la seva parella
1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutjat manté oberta una investigació per determinar si la veïna de Motril (Granada) que es va donar permortael 6 de maig en un accident de trànsit hauria sigut assassinada prèviament al sinistre del vehicle. A l’interior del cotxe hi anava també la seva parella, un agent de la Guàrdia Civil que es va suïcidar unes hores després.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec de la causa abans de derivar les diligències a un jutjat, la investigació continua oberta per determinar quan i com va morir la víctima de 39 anys. Tot i que en un principi la mort es va vincular a l’accident de trànsit, el programa ‘En boca de todos’ (Cuatro) ha avançat que va morir per asfíxia mecànica, escanyada, abans del sinistre.

El marit anava conduint

Notícies relacionades

El marit de la víctima conduïa el vehicle quan es va produir l’accident. Ell en va sortir il·lès. Pel que sembla, l’home, agent de trànsit, va voler evitar un obstacle a la carretera, va fer un cop de volant i va provocar que el cotxe sortís de la via i caigués per un desnivell d’uns tres metres. La mort de la dona, molt coneguda a Motril i mare de dues filles, i el posterior suïcidi del marit, va provocar una gran consternació al municipi.

La Guàrdia Civil ha apuntat que se li va practicar una autòpsia, que hauria permès conèixer si va morir per lesions compatibles amb un cotxe o d’una altra mena. Segons s’ha avançat en el programa de Cuatro, la mort s’hauria produït abans de l’accident. La investigació continua oberta per aclarir els fets.