Tret al cap

Un jutge investiga la mort de l’home que va rebre un tret en un control policial a Vandellòs

Els Mossos d’Esquadra també inspeccionen l’actuació de l’agent que va obrir joc

Un ferit crític per un tret dels Mossos en una persecució a l’A-7 a Vandellòs

Un jutge investiga la mort de l’home que va rebre un tret en un control policial a Vandellòs
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’home que aquest dissabte va resultar ferit crític per un tret al cap per part d’un agent dels Mossos d’Esquadra després d’escapar-se d’un control policial ha mort aquest diumenge a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Els fets van passar al migdia, en una gasolinera entre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Un jutjat ja investiga el succés.

L’individu havia robat un cotxe al carrer d’Amèrica del centre d’Amposta (Montsià) i va fugir cap a Tarragona. Els agents van començar una persecució, a més de muntar un control policial en el punt quilomètric 1.112 de l’N-340, on la carretera es converteix en autovia.

Notícies relacionades

A l’arribar-hi, el lladre es va veure atrapat i va intentar fer la volta en direcció contrària, moment en què es va trobar de cara amb la patrulla. «Va ignorar les indicacions dels agents perquè parés i va intentar envestir-ne un», afirma el cos en un comunicat. Va ser llavors quan un mosso va obrir foc i una de les bales va travessar el vidre davanter del vehicle.

Investigació en marxa

Els Mossos d’Esquadra també han obert una investigació del cas i Afers Interns revisarà l’actuació dels agents, seguint el protocol establert quan s’utilitza l’arma reglamentària.

Temes:

Tarragona