Assassinat a Tailàndia

Daniel Sancho es va gastar 40 euros en un ganivet de carnisser i objectes de neteja un dia abans del crim

Daniel Sancho es va gastar 40 euros en un ganivet de carnisser i objectes de neteja un dia abans del crim

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Adrián Foncillas
Adrián Foncillas

Periodista

ver +

Daniel Sancho, autor confés de l’assassinat d’Edwin Arrieta, es va gastar gairebé 40 euros en un ganivet i objectes de neteja la vigília de l’arribada de la víctima a Tailàndia. La factura, a la qual EL PERIÓDICO DE CATALUNYA ha tingut accés, revela que va comprar unganivet de carnisser amb una fulla de 34 centímetres de llarg i 9 d’ample.

També va adquirir tres paquets de bosses d’escombraries, dos paquets de guants de plàstic, un paquet de bosses de nanses, dos paquets d’esponges metàl·liques, tres rotllos de cinta adhesiva transparent per embalar i tres paquets de gomes per lligar, entre altres productes.

La factura, clau

Notícies relacionades

La factura suggereix un assassinat premeditat, del qual la policia local ja està segura al «100%», i dificultarà la defensa del crim per rampell que sosté Sancho. Era en una de les bosses amb restes humanes que van ser trobades en un abocador. Hi figura el nom de l’establiment, Big C, el supermercat més gran de l’illa de Koh Phangan, i el dia i l’hora: l’1 d’agost a les 17.04 hores. La policia va demanar les gravacions de les càmeres i va descobrir el comprador. Una altra càmera va registrar la matrícula de la moto llogada i l’establiment va revelar la seva identitat.

Des del Despatx Criminologicojurídic Balfagón-Chipirrás, contractat per a la defensa de Sancho, asseguren a aquest diari que l’existència de la factura ja era coneguda i que «els crida l’atenció l’absència de lleixiu o altres productes corrosius que se solen fer servir per netejar les proves d’un crim». «El personal sanitari tailandès que va recollir les restes afirma que els talls són molt diferents en les diverses parts i, segons la seva experiència, opinen que hi ha més d’una persona involucrada», afegeixen.