279 actes

S’ha confiscat un potent anestèsic a dos dels vuit detinguts al festival Pirata Beach de Gandia (València)

S’ha confiscat un potent anestèsic a dos dels vuit detinguts al festival Pirata Beach de Gandia (València)
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’última edició del festival Pirata Beach, celebrat a la ciutat de Gandia (València) els dies 12 i 16 de juliol, es va saldar amb l’aixecament de 279 actes i la detenció de vuit persones per diferents delictes, un d’aquests contra la salut pública.

Segons ha informat la Policia Nacional, 262 actes van ser per tinença de substàncies estupefaents, 15 per possessió d’armes o objectes perillosos i 2 per resistència i desobediència.

A més, els agents van detenir divendres a la matinada dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública, quan van ser descobertes amb una tercera persona en un suposat intercanvi de droga.

Entre les pertinences dels detinguts es van trobar diversos tipus de drogues disposades per vendre’s, com marihuana, pastilles d’MDMA i un potent anestèsic, a més de diners fraccionats en bitllets.

Els dos homes van ser detinguts i es va procedir a la intervenció dels diners i les substàncies estupefaents.

Notícies relacionades

Segons la Policia Nacional, a l’esdeveniment van acudir més de 58.000 persones al llarg dels cinc dies en què se celebrava, i el festival es va desenvolupar sense incidents importants ni actes violents.

El dispositiu de seguretat va estar format per 45 agents de la Policia Nacional, tant de la Comissaria de Gandia com de les Unitats d’Intervenció Policial -UIP-, Cavalleria i Guies Canins. 

Temes:

València