Investigació oberta

Els Mossos escorcollen la casa del detingut per la mort d’un menor a Sant Hipòlit de Voltregà

  • Detingut l’autor de la mort a trets d’un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

  • Commoció a Sant Hipòlit de Voltregà, on el detingut és conegut per «conflictiu» i «problemàtic»

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra estan escorcollant des de primera hora d’avui dimarts la casa del detingut com a presumpte autor de la mort d’un menor de 15 anys en un tiroteig aquest dilluns al municipi de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona), segons han informat fonts de la policia catalana.

Dilluns cap a les cinc de la matinada, els Mossos van ser alertats que s’havien sentit uns trets després d’una forta discussió al carrer de Sant Martí de la localitat. Quan els agents i efectius dels serveis sanitaris van arribar al lloc, hi van trobar el menor malferit, i va morir poc després a la via pública.

Testimonis directes han explicat que poc abans dels trets, hi va haver en una casa, ubicada al centre del poble, una discussió que suposadament estaria relacionada amb un assumpte de drogues amb almenys tres individus implicats, que hi van arribar amb cotxe. Després d’aquesta discussió, Daniel M., d’uns 40 anys, ja al carrer, va treure una arma, va disparar almenys dos trets i va fugir del lloc, segons fonts policials.

Després de la mort del menor, els Mossos van desplegar un dispositiu que va incloure drons i un helicòpter per trobar l’home en una zona boscosa pròxima al poble. Unes vuit hores després, agents de la policia catalana van detenir el sospitós, que anava desarmat, i el van traslladar a les dependències de la comissaria de Vic.

Notícies relacionades

Des de primera hora d’aquest matí, agents dels Mossos d’Esquadra de diferents unitats –de la Divisió d’Investigació Criminal, la científica i de seguretat ciutadana, entre d’altres– estan fent un registre al domicili del presumpte autor del crim a la recerca de proves.

El detingut per aquest crim continua a la comissaria de Vic (Barcelona) a l’espera de passar a disposició del jutge d’instrucció, una vegada els Mossos d’Esquadra acabin les diligències policials necessàries.