Successos

Aquest és l’impressionant desplegament dels Mossos per capturar l’homicida de Sant Hipòlit de Voltregà

  • Els Mossos busquen l’autor de la mort a trets d’un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà

  • La seguretat a Barcelona entre el 2019 i el 2023: de lidiar amb l’auge de robatoris a fer-ho amb les punxades

Aquest és l’impressionant desplegament dels Mossos per capturar l’homicida de Sant Hipòlit de Voltregà

MOSSOS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han activat un impressionant desplegament per capturar el responsable de l’assassinat a trets d’un noi de 15 anys a Sant Hipòlit de Voltregà (Osona, Barcelona). El sospitós, un home de 40 anys i amb antecedents policials, va armat i està considerat perillós.

És per això que la policia catalana ha desplegat diverses unitats especialitzades, liderades per experts en segrestos, el Grup Especial d’Intervenció (GEI), la unitat d’elit especialitzada a neutralitzar persones armades, que s’haurà d’activar si fracassen les negociacions amb l’entorn de l’agressor, que en aquests instants porten a terme mediadors de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions dels Mossos.

Així mateix, s’han desplegat dues dotacions d’antiavalots per mirar d’acordonar el perímetre on es trobaria l’home. Amb ells, treballen diverses patrulles, així com l’helicòpter i la unitat de drons.

Notícies relacionades

Per la seva banda, l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) s’ha fet càrrec d’unes indagacions que acaben de començar per intentar comprendre què ha passat. La principal hipòtesi és que es tracta d’una baralla que haurien mantingut l’agressor i la víctima. 

El sospitós està «més o menys localitzat» en un bosc pròxim. Si la policia entra en zona boscosa, el risc per a la integritat dels agents i de l’escapat augmentarà exponencialment.