Al Gironès

La ‘rave’ de Cervià de Ter finalitza després de cinc dies de festa

  • Els Mossos mantenen els controls en els accessos a la zona i fan tests de drogues i alcoholèmia

La ‘rave’ de Cervià de Ter finalitza després de cinc dies de festa

Andrea López Pastor

1
Es llegeix en minuts

Després de cinc dies de festa contínua, la ‘rave’ de Cervià de Ter (Gironès) es pot donar per finalitzada, segons informa el ‘Diari de Girona’, mitjà del grup Prensa Ibérica. Els participants han començat a abandonar la zona a primera hora d’aquest dilluns i ja no queda rastre de l’escenari.

Segons els Mossos d’Esquadra, a les 06.00 del matí hi quedaven unes 50 persones i una trentena de vehicles que procedien a abandonar el solar on s’ha celebrat aquesta festa il·legal. Són els retardats, perquè la majoria d’assistents ja havia marxat, alguns a peu. La música i el soroll que aquests dies han alterat els veïns ja és història.

Els Mossos mantenen tancats els accessos al solar. A més, hi ha un dispositiu de controls en què aturen els vehicles, identifiquen conductors i ocupants i fan proves d’alcohol i drogues.

Al solar, ja gairebé desert, les muntanyes d’escombraries són l’únic rastre que queda de la festa que va començar dijous i que en el seu moment àlgid va reunir unes 250 persones.

Notícies relacionades

El propietari del terreny de Cervià va presentar diumenge una denúncia contra els organitzadors per haver fet la festa en un terreny sense cap permís. Alhora, els ajuntaments afectats (Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls, Flaçà i Sant Joan de Mollet) es reuniran aquesta setmana per evitar que es repeteixi un fet similar i podrien presentar una segona denúncia.

Fa temps que els veïns es queixen que aquest tipus de celebracions il·legals es repeteixen en aquesta zona del Gironès.