Va començar dijous

Accessos tallats i més de 24 hores de festa a la ‘rave’ il·legal en un poble de Girona

Els Mossos controlen les entrades a la vella pedrera de Sant Jordi Desvalls, on es concentren unes 200 persones

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d'Esquadra controlen aquest dissabte al matí l’accés a la festa il·legal que des de la matinada de divendres se celebra en una pedrera a prop del municipi de Sant Jordi Desvalls, a la comarca del Gironès. Unes 200 persones participen en la ‘rave’ que va començar dijous a la nit a uns 23 quilòmetres de Girona i que fa més de 24 hores que sona música ininterrompudament.

Els agents van rebre el primer avís cap a les 5 de la matinada de divendres i es van desplaçar al lloc. La festa transcorre de manera «pacífica», han explicat fonts de la policia catalana a Europa Press.

Malgrat haver-ne tallat els accessos, alguns assistents van seguir arribant a peu divendres a la ‘rave’. Ara per ara, la policia no s’ha plantejat desallotjar el lloc.

Notícies relacionades

Els agents han comptabilitzat uns 60 vehicles concentrats. La zona que allotja el sarau és de difícil accés i queda lluny del nucli urbà de Sant Jordi Desvalls, de 830 habitants.

Una veïna de Sant Joan de Mollet, municipi limítrof a Sant Jordi, Meritxell Fernández, va explicar divendres a l’ACN que aquestes festes a la zona «són habituals». Va assegurar que van arribar a sentir-ne la música, però que les ‘raves’ molesten més quan se celebren a l’estiu.