Violència sexual

A presó preventiva el presumpte violador del Poble Espanyol que va colpejar la víctima amb una pedra al cap

  • El jutjat va ordenar divendres el seu ingrés a presó, comunicada i sense fiança, per agressió sexual, robatori violent i lesions a una noia de 19 anys

A presó preventiva el presumpte violador del Poble Espanyol que va colpejar la víctima amb una pedra al cap
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció 31 de Barcelona va enviar divendres a presó provisional sense fiança el sospitós de l’agressió sexual al Poble Espanyol la matinada del 10 a l’11 de març –la primera de les dues que hi va haver aquell cap de setmana–.

Segons ha avançat ‘El País’, els Mossos d’Esquadra van detenir l’home, d’origen cubà, dijous de la setmana passada a l’Hospitalet de Llobregat. L’acusat està investigats pels presumptes delictes d’agressió sexual, robatori violent i lesions. El sospitós, segons fonts del cas, va actuar amb brutalitat, colpejant amb una pedra al cap la víctima.

Estudiant nord-americana

L’agressió es va produir cap a les cinc de la matinada dins del recinte del Poble Espanyol, en un carrer fosc, i la víctima és una estudiant d’origen nord-americà de 19 anys.

Notícies relacionades

Fonts pròximes al cas han explicat que, després de l’agressió, la noia va tornar per demanar ajuda a la discoteca Input, on havia estat de festa, i allà va ser atesa pel director del local.

La investigació del cas ha anat a càrrec de la unitat central d’agressions sexuals (UCAS). Divendres es va procedir a l'escorcoll del domicili del sospitós.