Dues denúncies en 24 hores

Detingut un home per agredir sexualment una jove al Poble Espanyol de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra investiguen presumptes tocaments que l’individu hauria realitzat a la víctima contra la seva voluntat

Detingut un home per agredir sexualment una jove al Poble Espanyol de Barcelona
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Només un dia després que una jove de 19 anys hagi denunciat una violació a la discoteca Input del Poble Espanyol de Barcelona, ha sortit a la llum una segona denúncia per una altra agressió sexual, aquesta vegada a la discoteca Upload, situada al mateix recinte. El presumpte autor ja està detingut. Segons ha avançat el digital ‘Crónica Global’, els Mossos d’Esquadra investiguen presumptes tocaments que un individu hauria realitzat a una noia contra la seva voluntat durant la matinada de diumenge.

Notícies relacionades

Fonts del sindicat de seguretat privada ADN Sindical han explicat al mateix mitjà que, en el moment del succés, els vigilants de la sala Upload del Poble Espanyol es van assegurar que una jove abandonava el local «molt nerviosa, amb un atac d’ansietat». A l’acostar-se a ella, la noia va explicar que havia patit tocaments de caràcter sexual. Seguidament, el personal de seguretat hauria activat el protocol previst per a aquests casos.

La víctima va detallar als treballadors com era l’aspecte físic del seu agressor, i van poder localitzar el presumpte autor dels fets. Agents de la Guàrdia Urbana van detenir l’home, que més tard va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sants. La policia catalana ha assumit la investigació del cas.