Agressió sexual

Els Mossos investiguen una nova agressió sexual a Badalona

Un jove de 19 anys ha denunciat una agressió sexual als lavabos de la discoteca Titus

Els Mossos investiguen una nova agressió sexual a Badalona
1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen una presumpta agressió sexual en una zona d’oci nocturn de Badalona, segons ha avançat el mitjà Metropoli Abierta i han confirmat a l’Agència Catalana de Notícies fonts policials. Els fets van tenir lloc el 3 de març. El diari especifica que es van produir a l’interior de la discoteca Titus de la població i que la víctima és un jove de 19 anys veí de Tarragona. El noi va acudir amb unes amigues a l’establiment i, en un moment de la nit, va anar sol al lavabo d’homes. Una hora després en va sortir i va explicar a les noies que l’acompanyaven que un home l’havia agredit sexualment.

Notícies relacionades

Segons ha indicat el diari digital, un membre del personal de seguretat es va acostar al grup al veure’l afectat i va preguntar als joves què estava passant. Al conèixer els fets, l’establiment va posar en marxa el protocol pertinent. 

Els responsables de la discoteca també van tancar el lavabo on es va produir l’agressió i van alertar el Sistema d’Emergències Mèdiques, que es va desplaçat fins a la discoteca per atendre la víctima.