En ple carrer

Quatre detinguts en una bronca veïnal a Terrassa amb trets a l’aire

  • Els Mossos van trobar una escopeta retallada amagada al replà de la residència d’un dels dos grups implicat en la baralla

Quatre detinguts en una bronca veïnal a Terrassa amb trets a l’aire
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra van arrestar divendres a la nit quatre veïns de Terrassa implicats en una baralla en què es van efectuar trets a l’aire amb una escopeta retallada. Els fets van passar enmig del carrer, a la cruïlla de les vies de Tortosa i les Borges Blanques, cap a les nou de la nit.

Diverses patrulles dels Mossos i de la Policia Local de Terrassa van acudir en resposta a les trucades al 112 que descrivien una baralla en què havien intervingut entre una desena i una vintena de persones. Quan els agents van arribar, la bronca s’havia extingit i un grup de persones que hi havia participat va explicar que «familiars» d’un altre grup els havien atacat i amenaçat amb armes de foc.

Durant l’enfrontament, sempre segons la versió del grup que seguia al lloc dels fets quan es van personar les primeres patrulles, aquests «familiars» que els havien atacat havien tret una pistola i una escopeta retallada, amb la qual fins i tot havien arribat a obrir foc disparant a l’aire. Amb la culata de l’arma llarga, a més, havien colpejat un dels cotxes del grup que es va identificar com atacat.

Notícies relacionades

Els Mossos, seguint les seves indicacions, es van dirigir al domicili dels presumptes atacants, que noi viuen gaire lluny d’on eren en aquell instant. A l’entrar a la vivenda, concretament en un replà, els policies van trobar una bossa amagada i, a l’obrir-la, van descobrir que contenia una escopeta retallada com la que havien descrit minuts abans els membres del grup rival.

La policia catalana va arrestar quatre persones d’aquest domicili per la bronca armada en ple carrer de Terrassa i també es va emportar l’arma de foc que havien amagat al replà que, segons la denúncia, havien utilitzat per amenaçar disparant a l’aire. També va mantenir agents desplegats al barri de la Grípia, on van passar els fets, per evitar que es reprengués la baralla. Les fonts policials consultades aclareixen que no hi va haver ferits. Es desconeix el motiu pel qual es va produir la disputa.

Temes:

Successos