Abusos

Detinguts dos treballadors d’una residència de Vacarisses per agredir un avi amb Alzheimer

  • Un dels acusats ha ingressat a la presó i l’altre ha quedat en llibertat amb càrrecs

Detinguts dos treballadors d’una residència de Vacarisses per agredir un avi amb Alzheimer

GUILLEM SÁNCHEZ

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos treballadors de la residència El Serrat de Vacarisses (Vallès Occidental) per haver agredit un usuari del centre amb Alzheimer de 80 anys. Segons la investigació, les càmeres de seguretat de l’equipament van registrar com colpejaven l’home.

Els agents van detenir un home i una dona, tots dos de menys de 30 anys, per un delicte de tracte vexatori. Segons ha informat el digital ‘El caso’, el primer ha ingressat a la presó per ordre del jutge de guàrdia de Terrassa i la segona ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Activació del protocol

Notícies relacionades

Segons el mateix mitjà, va ser la mateixa directora del centre la que, després de detectar que l’avi presentava lesions, va activar el protocol previst per a aquest tipus de casos. Va ser llavors quan va descobrir el presumpte tracte vexatori dels dos investigats cap a l’intern, i per això va entregar les gravacions a la policia catalana.

Els Mossos investiguen quantes vegades es van produir les presumptes vexacions i si van actuar de la mateixa forma amb altres residents.