Aplaudiments dels joves

Vídeo | Expulsada una professora per ‘perrear’ amb els seus alumnes enmig de classe

Al compàs de la música, els estudiants esperen el seu torn per ballar un a un davant la mestra, que està asseguda en una cadira

  • Adolescents, ‘perreo’ i vídeos virals: «¿Per què ells sempre estan a dalt i elles a baix?»

  • «En el ‘perreo’ el noi és el puto amo»: parlen els adolescents

1
Es llegeix en minuts

Una professora de batxillerat va tenir la idea de posar-se a perrearenmig de classe amb els seus alumnes. Un dels estudiants va gravar el moment, ho va publicar a les xarxes socials i es va difondre més ràpid que la pólvora. Els fets van passar en una escola de Mèxic i la docent va ser suspesa de les seves funcions.

Notícies relacionades

En el vídeo, que dura poc més d’un minut, es veu la professora asseguda en una cadira al mig de l’aula. Al compàs de la música, els alumnes, d’edats compreses entre els 16 i els 18 anys, esperen el seu torn per ‘perrear un a un davant d’ella. A més, tots els que s’‘animen’ a ballar són nois i ho fan entre els aplaudiments dels altres estudiants.

Investigació en curs

Després de la publicació del vídeo, els pares i internautes van demanar la suspensió de la seva tasca, una petició que va acceptar l’escola El Plantel, situada al municipi de Múzquiz, a Coahuila. El secretari d’Educació de l’Estat de Mèxic, Francisco Caracho, va assenyalar que també s’ha obert una investigació sobre els fets. «La mestra ja no està en aquest centre escolar i la qüestió és en mans del departament de jurídic», va indicar als mitjans de comunicació mexicans.