Aquest dissabte

Sis ferits i 12 desallotjats per un incendi en un edifici de Lleida

  • Els bombers van haver de rescatar una veïna que va saltar pel celobert per fugir del fum

Sis ferits i 12 desallotjats per un incendi en un edifici de Lleida
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un incendi en un edifici del carrer Sant Andreu de Lleida aquest dissabte ha deixat sis persones ferides no greus: una de les veïnes que va saltar pel celobert per fugir del fum i va patir talls i cops per l’impacte, un veí que va patir cremades i tres més que van quedar afectats per la inhalació de fum, a banda també d’un agent de l’autoritat. Segons han informat les autoritats, cap dels implicats ha patit ferides de gravetat.

Notícies relacionades

Les autoritats van rebre l’avís de l’incendi aquest dissabtre cap a les 16.29 hores. El cos de bombers de la Generalitat va desplaçar al lloc de l’incident un total de vuit dotacions de bombers. Durant la seva actuació, els agents van haver de desallotjar els 12 veïns de l’immoble a causa del foc, treure diversos veïns dels balcons amb una autoescala, confinar una de les vivendes implicades en el foc i rescatar una persona que havia caigut pel celobert.

Es creu que el foc es va iniciar a les plantes baixes de l’edifici i que, a partir d’aquí, el fum derivat de l’incendi va acabar pujant per l’escala i afectant gran part de l’edifici. Després d’apagar les flames, els agents han revisat l’edifici i, posteriorment, han ventilat les instal·lacions per treure el fum fins que han arribat els serveis tècnics de l’Ajuntament de Lleida.

Temes:

Incendis