Sorpresa a l’avió

Una hostessa de vol emociona els passatgers al cantar una nadala la vigília de Nadal

L’aerolínia ha publicat a la seva xarxa de Twitter el vídeo de la tripulant que qualifiquen de «regal» i agraeixen a la treballadora que hagi compartit amb tothom el seu talent la vigília de Nadal

  • La descomunal quantitat de diners que ha guanyat Mariah Carey amb «All I want for Christmas is you»

Una hostessa de vol emociona els passatgers al cantar una nadala la vigília de Nadal
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els passatgers d’un vol de l’aerolínia Iberia Express es van veure sorpresos dissabte passat, 24 de desembre, quan en meitat del vol que anava des de Palma de Mallorca cap a Madrid el comandant anunciava que hi havia una noia anomenada Andrea que els volia dedicar una cançó amb motiu del Nadal.

El passatge, després d’uns segons d’expectació, va comprovar amb sorpresa que la cantant va resultar ser una jove hostessa, que agafava el micròfon i, com si fos Mariah Carey, emocionava tots els passatgers entonant la icònica cançó nadalenca ‘All I want for Christmas is you’, de la cantant nord-americana.

Durant una mica més de dos minuts, aquesta TCP de veu prodigiosa va enlluernar els passatgers que van poder disfrutar d’una de les nadales més famoses del món i ho van agrair amb un aplaudiment multitudinari poc abans d’arribar al seu destí, unes hores abans del sopar de la nit de Nadal.

L’aerolínia ha publicat a la seva xarxa de Twitter el vídeo de la tripulant, que qualifiquen de «regal» i agraeixen a la treballadora que hagi compartit amb tothom el seu talent la vigília de Nadal.

Notícies relacionades

«No volíem perdre l’oportunitat de deixar aquí un fragment del preciós regal que l’Andrea, la nostra tripulant, va fer als passatgers del vol Palma-Madrid la vigília de Nadal. ¡Gràcies per compartir amb tothom el teu talent, Andrea!», comenta Iberia en el seu compte de Twitter.

La publicació ha sigut reproduïda més de 50.000 vegades, i són molts els usuaris que han opinat sobre el talent de l’Andrea, que segur que no serà l’última vegada que regala un moment així als passatgers.