Vallès Occidental

L’alcaldessa de Sant Cugat denuncia amenaces pel tancament de la discoteca Drinkking

«T’atropellaré», li ha dit a Mireia Ingla un home, ja identificat, en un dels missatges que li ha enviat

L’alcaldessa de Sant Cugat denuncia amenaces pel tancament de la discoteca Drinkking

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mireia Ingla, ha denunciat un home per haver-li enviat diverses amenaces violentes des del tancament de la discoteca Drinkking. Ingla ha fet públics els missatges que ha rebut internament a les seves xarxes socials.

«T’atropellaré, que ho sàpigues», li adverteix l’home. I afegeix que «serà tot un accident però et trepitjaré sis vegades si fa falta, fins que no puguis ni parlar per governar». Seguidament, la mateixa persona mira de coaccionar Ingla dient-li que coneix el seu domicili i l’avisa que farà mal el seu gos: «No et despistis ni un moment». L’alcaldessa ha assegurat que els Mossos d’Esquadra ja han identificat el presumpte autor dels missatges, que ha sigut citat a un judici ràpid vist per sentència.

«Educació i respecte»

En una sèrie de publicacions en el seu perfil de Twitter, Ingla ha lamentat les amenaces. «Prenem decisions que poden no ser compartides, i és normal que hi hagi gent que mostri el seu desacord», explica, i diu que la seva «obligació» és «escoltar tothom» i donar explicacions «perquè s’entenguin les raons de cada decisió».

L’alcaldessa apunta que sovint rep queixes «amb educació i respecte», però denuncia que altres persones optin pels insults i les amenaces: «Em resisteixo a normalitzar que algú pugui insultar-me o amenaçar només pel fet que faig d’alcaldessa», afegeix .

El tancament de la discoteca

El jutjat de primera instància número 4 de Rubí (Vallès Occidental) va ordenar el 14 de juliol passat el desnonament de la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat del Vallès, situada a la carretera de Rubí.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Sant Cugat havia demandat prèviament l’empresa Reostat S.A. per no pagar el cànon per l’ús de terrenys municipals on és la discoteca. El deute arriba als 4,5  milions d’euros des del 2006.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Sant Cugat