Societat

Un jutjat de Rubí ordena desnonar la discoteca Drinkking de Sant Cugat del Vallès

  • L’empresa empresa Reostat deu 4,5 milions d’euros a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès des del 2006

  • La mesura afectarà uns 60 treballadors i la Fesacarm demanarà la suspensió del desnonament a la comitiva judicial

Un jutjat de Rubí ordena desnonar la discoteca Drinkking de Sant Cugat del Vallès
1
Es llegeix en minuts
ACN

El jutjat de primera instància número 4 de Rubí ha ordenat desnonar aquest dijous al matí la discoteca Drinkking Lemon de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

L’Ajuntament de Sant Cugat va demandar l’empresa Reostat SA per no pagar el cànon per l’ús de terrenys municipals on està ubicada la discoteca. El deute arriba als 4,5  milions d’euros des del 2006.

Ara el jutjat ordena que s’efectuï el desnonament de l’immoble, ubicat a la carretera de Rubí, i diu que es faci «adoptant les mesures que siguin necessàries», incloent-hi la ruptura de panys i el suport de les forces de seguretat. També condemna l’empresa al pagament de les rendes reclamades i li imposa les costes del procés.

Des de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fesacarm) han alertat que la mesura afectarà 60 treballadors que es quedaran sense feina. En aquest sentit, ha assegurat que la discoteca «s’hi oposarà» i demanarà la suspensió del desnonament a la comitiva judicial. La part demandada, segons la Fesacarm, ostenta un títol explotador de la finca i no ha sigut demandada, ja que només ho ha sigut l’arrendatari principal. Ha afegit que a la zona hi ha altres persones que hi viuen i que no han sigut demandades.

Notícies relacionades

L’organització ha anunciat que estarà present en el desnonament per donar suport al local i als treballadors. De fet, un grup de treballadors ja s’han desplaçat aquest matí fins als voltants de la discoteca al crit de «volem treballar».

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí