Horaris alterats

Una avaria en la línia del Vallès de Ferrocarrils en talla el servei

La fallada a les instal·lacions ferroviàries ha obligat a fer transport per carretera

Una avaria en la línia del Vallès de Ferrocarrils en talla el servei
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una avaria a les instal·lacions de la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tallat parcialment el servei aquest dilluns i causa demores en diversos recorreguts. La fallada provoca que la línia S1 Terrassa i la S2 Sabadell funcionin únicament fins a i des de La Floresta, ha informat l’operadora. També s’ha habilitat un tren llançadora entre Sarrià i La Floresta amb freqüència cada 30 minuts.

FGC ha decidit posar també autobusos entre Sarrià i Valldoreix per facilitar la mobilitat dels passatgers. Aquesta circumstància provoca també que la L6, L7 i L12 acumulin retards. A les estacions, com la de Valldoreix, s’han acumulat els viatgers a l’espera de trobar alternatives de transport.

Notícies relacionades

A les 11.45 hores, després de més de tres hores de problemes intermitents en la línia, la companyia ferroviària ha assegurat que s’havia restablert el servei habitual, però la normalitat trigarà a arribar, ja que els trens circulen fora del seu horari.

Incidència a Rodalies

La fallada a Ferrocarrils d’aquest dilluns se suma a la interrupció del servei a Rodalies entre Blanes i Maçanet de la Selva per la caiguda d’un arbre a la catenària.