Entre Blanes i Maçanet

La caiguda d’un arbre a la via talla tres hores el trànsit a la línia R-1 de Rodalies

Adif ha tallat la circulació ferroviària i Renfe desplaçarà les persones afectades per carretera

La caiguda d’un arbre a la via talla tres hores el trànsit a la línia R-1 de Rodalies

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La caiguda d’un arbre sobre la catenària de la via ha tallat la circulació ferroviària de Rodalies entre Blanes (Selva) i Maçanet de la Selva (Selva) durant tres hores aquest dilluns, segons ha informat Renfe. L’incident, que s’ha produït a les 8.00 hores, ha afectat les línies R1 i RG1 i en un primer moment es desconeixia quant temps necessitarien els tècnics de l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) per retirar-lo, valorar els danys en la infraestructura, reparar-la i permetre que es reprengués el servei.

Mentrestant, l’operadora Renfe ha optat per establir un transport alternatiu per carretera.

Malgrat que el tram afectat és el final de la línia, durant l’estiu la línia R1 de Rodalies té un volum important de viatgers. A més, són els dies de festa major de Blanes.

Afectacions de més de 30 minuts

Notícies relacionades

Renfe ha advertit que la suspensió del trànsit per aquest aldarull provoca retards de més de 30 minuts en els serveis de les línies R1 i RG1 a tot el recorregut entre Maçanet, Figueres i Portbou (Alt Empordà).

Aquest dilluns ha sigut un mal dia per al transport ferroviari a Catalunya perquè en la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) una altra avaria tècnica ha tallat la circulació durant diverses hores i obligat a activar alternatives per carretera.