On Catalunya

Sinistre

Moren dos homes ofegats a dues platges de la província de Tarragona

Amb els sinistres d’aquest diumenge, s’eleven a nou els morts aquest estiu a les platges catalanes

Moren dos homes ofegats a dues platges de la província de Tarragona

Jaume Sellart

1
Es llegeix en minuts

Al matí d’aquest diumenge s’han succeït dos ofegaments mortals a dues platges de la província de Tarragona, amb tan sols una hora de diferència i a 15 quilòmetres de distància l’un de l’altre. El primer dels successos s’ha produït a Miami Platja i el segon, a Cambrils.

Les dues platges disposaven de servei de vigilància en el moment del succés i onejaven la bandera verda.

Un ofegat a Miami Platja

Un home de 73 anys d’edat i nacionalitat francesa ha mort aquest matí ofegat mentre es banyava a la platja del Cristall, a la part costanera del municipi de Mont-Roig del Camp, coneguda com a Miami Platja.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 11.12 hores per part d’un testimoni, en què informava que un home s’havia trobat malament a l’aigua i que l’havia tret del mar ja inconscient.

Els socorristes el van intentar reanimar, i quan van arribar els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb dues unitats terrestres i un helicòpter, van continuar amb les maniobres, tot i que finalment van resultar infructuoses.

Un altre mort a Cambrils

Un home d’uns 60 anys d’edat i nacionalitat espanyola ha mort aquest matí ofegat mentre es banyava a la platja de Cambrils, a la zona de l’avinguda Diputació.

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 12.23 hores, en què s’informava que havien tret un home inconscient de l’aigua.

Els socorristes van procedir a reanimar-lo i, quan van arribar els efectius del SEM, van continuar amb les maniobres que també van resultar infructuoses.

Nou morts a les platges aquest estiu

Notícies relacionades

Amb aquestes dues, ja són nou les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu.

En aquests dies d’onada de calor extrema i molta afluència a les platges, Protecció Civil de la Generalitat insisteix més que mai en la importància d’extremar les precaucions a la platja i triar, en la mesura possible, les que estiguin vigilades.