Horòscop diari

Horòscop d’avui, divendres 17 de juny de 2022

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, el treball, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres.

Horòscop d’avui, divendres 17 de juny de 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui, divendres 17 de juny, perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions de l’horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

En el pla professional pots tenir problemes per comprendre els punts de vista dels altres, però no els discuteixis per sistema. Si barreges negocis i amistat pots emportar-se una gran decepció. A la tarda rebràs notícies que et faran sentir-te extraordinàriament feliç. 

Taure (20 abril a 20 maig)

En assumptes professionals et convé consolidar bé els passos i no deixar res a l’atzar. Sorprendre la parella amb un petit obsequi serà molt gratificant. Tria un lloc tranquil per divertir-te, en què puguis donar curs a la comunicació.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

Avui tindràs gran capacitat per retenir fets i números i et brollaran bones idees que et facilitaran l’etapa professional. En el terreny amistós pot fer efecte en tu la frustració. Analitza’n els motius i miri d’animar-te.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Els problemes professionals tindran una feliç solució abans que s’acabi el dia. El teu grau de comunicació millorarà molt si no et passes de llest. No tanqui sla porta a un familiar íntim.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Tot i que la teva claredat de judici serà excel·lent en temes professionals tingues en compte que és un mal moment per a inversions. Ser sincer amb un amic t’ajudarà a contemplar els problemes des d’una perspectiva millor. Més flexibilitat en les relacions familiars contribuirà a millorar-les.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

En la feina t’acompanyarà la sort i una visita imprevista pot ser font d’ingressos inesperats. Negocis i amistat s’entreveuen antagònics, per això t’has d’esforçar a mantenir les dues parcel·les totalment separades. Vida afectiva en cotes altes.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

No perdis el temps a la feina, ja que tindràs una important tasca a fer. Es produirà alguna confusió amb una persona de la teva intimitat i és possible que hagis d’escoltar alguna observació poc grata, però malgrat tot l’ambient serà propici per passar-t’ho bé en l’entorn familiar. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Tot i que no trobis suport ni col·laboració en l’àmbit professional ha arribat el moment d’actuar amb decisió en el teu propi benefici. Vida social gratificant, en què portaràs la veu cantant amb brillantor.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Faràs avenços importants a la feina. La teva susceptibilitat estarà a flor de pell, per això és possible que algú, sense intenció, et fereixi els sentiments. Si aconsegueixes concentrar-te es faran patents les respostes que estàs buscant.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

En un tema professional et serà preferible mantenir-te’n al marge i obrir bé els ulls. En la vida sentimental et donarà excel·lents resultats exterioritzar els sentiments. En el terreny amistós procura no deixar-te arrossegar per discussions ideològiques.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Centra l’atenció en temes econòmics i professionals, ja que el teu judici serà molt encertat. Necessitaràs enfocar de manera diferent una situació familiar. Un viatge a curt termini s’anuncia molt prometedor. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

En afers professionals la iniciativa serà avui la clau de l’èxit. L’actitud de la teva parella pot arribar a deprimir-te si no saps llegir entre línies. A la nit procura no fer observacions crítiques.

Temes:

Horòscop