Horòscop diari

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dijous 16 de juny del 2022

Coneix la sort del teu horòscop al llarg del dia d’avui a través dels signes del zodíac: tot sobre l’amor, diners, treball i salut.

Aquesta és la predicció de l’horòscop per signes del zodíac per avui, dijous 16 de juny del 2022
3
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

Coneix la previsió de l’horòscop per avui, dijous 16 de juny del 2022. Estigues atent al que els astres et tenen reservat. ¿Com anirà la feina? ¿Hi haurà sorpreses en l’amor o tot continuarà igual? Econòmicament... ¿canviaran les coses? ¿Ara és un bon moment per llançar-se a un joc d’atzar? Resol els dubtes amb el nostre horòscop diari.

Àries (21 març a 19 abril)

Poc per ressenyar en l’àmbit professional i econòmic, excepte que facis gala de prudència si fas alguna inversió. En el terreny amistós fugi d’enraonies sense fonament. Pren la iniciativa i posa més escalfor en la teva vida sentimental.

Taure (20 abril a 20 maig)

En assumptes professionals no intentis forçar la marxa i deixa que les coses vagin madurant per si soles. Seguir els suggeriments de la parella et permetrà escurçar distàncies amb un familiar i portar-lo al teu terreny. Si vas de compres no surtis de les teves possibilitats.

Gèminis(21 maig a 20 juny)

La butxaca i l’etapa laboral van sobre rodes, però no et confiïs massa i extrema la prudència. Bones relacions amistoses, tot i que hauries d’eludir temes delicats que podrien refredar l’ambient. En la vida sentimental no siguis tan teu i exterioritza més els sentiments.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Dia d’inestabilitat a la feina, en què et sentiràs com caminant sobre arenes movedisses, però no et preocupis perquè aquesta situació és transitòria i de ràpida solució. En les relacions amistoses hi haurà evocacions nostàlgiques una mica tristes, compensades pel grat clima sentimental. 

Leo (23 juliol a 22 agost)

Desenvoluparàs la feina a la perfecció, cosa que la butxaca t’agrairà, però evita presses que podrien portar-te a cometre errors. La visita d’un parent polític pot accentuar les tensions familiars. Mira per tots els mitjans d’asserenar-te i descansar.

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

Dia favorable en l’àmbit professional, però amb risc d’inversions poc afortunades que poden ser font de problemes. No cedeixis davant les pressions d’un amic i no facis res que vagi contra la teva manera de pensar. La comprensió i el carinyo seran patents en la vida familiar.

Balança (23 setembre a 22 octubre)

És possible que avui et sentis estancat a la feina, però no et preocupis en absolut perquè s’acosta una etapa d’èxit i prosperitat. Una vegada resolt un petit incident el clima familiar i amistós serà molt grat. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Dia d’indecisions en l’àmbit professional i econòmic, tot i que abans que acabi la jornada veuràs amb claredat el camí que has de seguir. Hi haurà sentiments contraposats en les relacions amistoses, però la vida social serà intensa i l’entesa amb la parella total. 

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

No et deixis pressionar per ningú ni per res, ja que intentar avançar massa podria significar un pas en fals difícil de rectificar. En les relacions afectives modera la intransigència si no vols empitjorar la situació. És probable alguna despesa imprevista.

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

Probablement reestructuraràs els mètodes de treball, cosa que incidirà de forma molt positiva en el teu rendiment. Vida social en cotes altes, que comportarà un notable increment de les despeses. En el pla sentimental tot t’estarà a favor sempre que posis una mica de la teva part.

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

Si et centres en la feina i prestes als teus assumptes l’atenció que requereixen aconseguiràs aclarir moltes incògnites que et tenen preocupat. En les reunions amb amics fuig de beure en excés, tot i que l’ambient sigui propici per fer-ho. Alts i baixos en la vida familiar. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

En assumptes professionals convé estar a l’expectativa i no precipitar-se, ja que el temps serà un factor molt important al teu favor. En els plans familiar i amistós l’entesa serà total, però en el sentimental no deixis que el ressentiment sigui un obstacle entre tu i la teva parella.

Temes:

Horòscop