Al Festival Interestelar

Una plaga de puces a Sevilla desencadena el pànic: confonen les picades amb la verola del mico

  • Molts dels assistents als concerts al Centro Andaluz de Arte Contemporáneo es van omplir de petites picades per tot el cos

Una plaga de puces a Sevilla desencadena el pànic: confonen les picades amb la verola del mico
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Picades de puces o faves pròpies de la verola del mico? El Festival Interestelar de Sevilla ha acabat en una plaga de faves i picades. Això és el que han denunciat en les seves xarxes socials nombrosos assistents als concerts que es van celebrar durant el cap de setmana passat a Sevilla.

Han obert fins i tot un compte d’Instagram en el qual pugen les fotografies en les quals es poden observar les picades. Avisen que estan recollint informació d’altres usuaris afectats per posar una denúncia davant les autoritats competents i expliquen que des del compte oficial del festival se’ls ha bloquejat.

El Festival Interestelar es va celebrar al Centro Andaluz de Arte Contemporáneo de Sevilla divendres i dissabte, de les sis de la tarda a les tres del matí. Als concerts hi van assistir aproximadament unes 20.000 persones.

Notícies relacionades

Les xarxes socials es van omplir d’imatges i comentaris dels assistents perquè tenien moltes picades petites per tot el cos. Aquesta situació va fer saltar totes les alarmes. Temien que es tractés d’un nou brot de verola del mico.

Afortunadament, les picades eren de puça.