HORÒSCOP DIARI

Horòscop d’avui, divendres 20 de maig: consulta la predicció per al teu signe del zodíac

¿Vols saber quina és la predicció del teu horòscop avui en l’amor, la feina, la salut i els diners? Descobreix el que t’ofereixen els astres

horoscopo-ok

horoscopo-ok

2
Es llegeix en minuts
Alfonso Rueda

T’expliquem les prediccions de l’horòscop d’avui divendres 20 de maig perquè sàpigues com afrontar la jornada tant en l’àmbit laboral com en el personal o de la parella. Recorda que cada dia pots consultar les prediccions per al futur a la nostra pàgina d’horòscops. Cada matí actualitzem les prediccions del teu horòscop perquè no et perdis cap dia el resultat del que diuen els astres. Fora d’això, esperem que tinguis un bon dia.

Àries (21 març a 19 abril)

Hi haurà un compàs d’espera a la feina, que resultarà positiu si saps aprofitar-lo. Bon clima familiar i afectiu. No demoris aquesta visita al dentista que tens pendent de fa temps.

Taure (20 abril a 20 maig)

La feina anirà bé i amb tendència a l’alça, així com els ingressos. Cuida el teu sistema nerviós, ja que pot ser motiu d’enganxades amb els amics. Alliberar tensions hauria de ser prioritari. 

Gèminis(21 maig a 20 juny)

El dia començarà amb massa feina, però l’aconseguiràs dominar, i s’obriran després noves perspectives laborals. Evita enganxades amb la parella i tindràs calma. Lleu decaïment físic.

Càncer (21 juny a 22 juliol)

Dia difícil a la feina, on més d’una vegada intentaran posar-te a prova. Fuig d’enfrontaments amb els teus superiors. Trobaràs col·laboració familiar. Controla els nervis.

Leo (23 juliol a 22 agost)

Dia marcat per acusats contrastos a la feina, però amb noves opcions laborals. No et deixis temptar per les apostes i no et refiïs de pressentiments. Bones relacions afectives. 

Verge (23 agost juliol a 22 setembre)

El teu ritme ascendent a la feina sembla imparable. És possible que sentis la necessitat d’animar l’ambient familiar, una mica somort, però no et passis en els teus intents. 

Balança (23 setembre a 22 octubre)

Saber escoltar consells plens de sentit comú i una mica d’habilitat t’ajudaran a sortir d’un sotrac laboral. Mossega’t la llengua per no fer comentaris indeguts sobre un amic. 

Escorpí (23 octubre a 21 novembre) 

Hauràs de defensar a ultrança algun dels teus projectes de treball. En l’amistat et convé tenir clar fins on pots arribar i no cedir a pressions. Relacions familiars molt grates.

Sagitari (22 novembre a 21 desembre)  

Ves amb compte amb algun ambiciós company de feina i controla la teva economia, ja que pots tenir grans despeses inesperades. Apareixerà una gran oportunitat que no pots malbaratar. 

Capricorn (22 desembre a 19 gener)   

La teva intuïció et serà molt útil a la feina, que se saldarà en positiu. Bon moment per a la vida sentimental i familiar, tot i que hi ha una cosa que et preocupa. Tingues calma i tot anirà bé. 

Aquari (20 gener a 18 febrer)    

El teu panorama laboral i econòmic millorarà al llarg de la jornada. El clima entre amics no resultarà gaire agradable, tot i que hi haurà entesa. Escolta la teva parella. 

Peixos (19 febrer a 20 març)    

Caires positius en el terreny professional i en l’econòmic, si no et deixes temptar per idees arriscades. Probablement tindràs una intensa vida social a la qual hauries de convidar la teva parella. 

Temes:

Horòscop