Possibles immigrants

Trobats els cadàvers d’un nen i quatre adults a diverses platges d’Almeria

Segons les primeres dades podrien ser immigrants que viatjaven en pasteres, segons fonts del 112 Andalusia

Trobats els cadàvers d’un nen i quatre adults a diverses platges d’Almeria

MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els serveis d’emergències han localitzat en les últimes hores els cadàvers d’un nen de poca edat i de quatre adults en quatre platges dels municipis d’Almeria de Carboneras, Vera, Mojácar i Garrucha, que, segons les primeres dades, podrien ser immigrants que viatjaven en pasteres, segons fonts del 112 Andalusia.

Les mateixes fonts han informat a EFE que cap a les 23.15 hores d’aquest dilluns un ciutadà va alertar que hi havia un nen mort a la sorra de la platja de Puerto Rey, a Vera, per això van ser mobilitzats fins al lloc efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i 061.

Es tractava d’un nen d’uns 3 o 4 anys que aparentment hauria mort ofegat. A uns 200 metres d’aquest cadàver va ser localitzat el d’una dona.

Localitzats ahir a la nit

També a última hora d’ahir a la nit, el 112 va informar de la descoberta del cadàver d’una persona adulta flotant al mar davant la costa de Garrucha.

Aquest dimarts, a les 10.25 hores, un ciutadà ha avisat al telèfon d’emergències que hi havia una persona morta a la platja de l’Algarrobico, a Carboneras.

Notícies relacionades

Novament han sigut mobilitzats efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i 061, que han trobat el cadàver d’un home a uns 400 metres de l’hotel construït en aquesta platja.

Una mitja hora després, a les 10.52 hores, el 112 ha sigut avisat de la descoberta d’una dona morta entre les roques a la platja Indalo, a Mojácar.