Nou pas

Ascendeixen a 64 els immigrants arribats a Múrcia en pasteres des de divendres

  • Tots els nouvinguts són de nacionalitat algeriana, informa la Guàrdia Civil, que s’ha encarregat de les tasques de rescat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge de matinada la Guàrdia Civil ha interceptat dues pasteres amb un total de 34 persones, tres d’elles menors, de manera que ja s’eleven a 64 els immigrants arribats a les costes de la Regió de Múrcia des de divendres, pel que sembla tots ells de nacionalitat algeriana, segons han informat fonts de la Delegació del Govern.

Una de les pasteres va ser interceptada al voltant de les 23.00 hores de dissabte per l’embarcació de la Guàrdia Civil Salvamar Mimosa a sis milles nàutiques al sud de la Monte de las Cenizas, a Cartagena, amb 15 immigrants, dels quals tres són dones, han indicat les fonts, que han assenyalat que tots es troben en aparent bon estat de salut.

Notícies relacionades

Hores després, a la una d’aquesta matinada, patrulles de la Guàrdia Civil han localitzat a la platja de Bolnuevo, a Mazarrón, 19 immigrants, dos d’ells dones i tres menors, que també es troben en bon estat de salut.

Aquests immigrants s’afegeixen als 30 –un d’ells menor– que van arribar a les costes de Cartagena i Águilas entre divendres i dissabte en tres pasteres.