Denúncia a la policia

Agredit un jove trans a València

  • El jove, de 21 anys, es va referir a altres joves amb el terme inclusiu «guapis todes» i l’agressor va entendre que l’anomenava «maricon» abans de pegar-li un cop de puny i tirar-lo a terra

Agredit un jove trans a València

LEVANTE-EMV

1
Es llegeix en minuts

Un jove trans de 21 anys ha fet pública a les seves xarxes socials l’agressió que va patir per part d’un altre jove després d’anomenar-los «guapis todes» (terme sense referència de gènere, és a dir, inclusiu, equivalent a guapos), segons ha avançat À Punt NTC. Segons el relat de l’Axel, els fets van tenir lloc dilluns passat a la nit a l’avinguda Blasco Ibáñez de València, a l’altura de la plaça Honduras.

Pel que sembla, tal com ha relatat ‘Levante-EMV’, «em disposava a prendre alguna cosa la primera nit sense toc de queda amb un amic i un grup de sis persones em va agredir». Anava amb un amic pel carrer i el jove es va adreçar a un grup de nois a qui els va dir «Qué guapis sois todes» (forma inclusiva de dir «que guapos sou tots»). En aquell moment, un dels sis joves del banc va reaccionar de forma agressiva, preguntant-li si li estava dient maricon. A partir d’allà va començar una discussió en la qual, segons el relat del jove agredit, va acabar marxant però el seu acompanyant es va quedar: «Quan me’n vaig anar, em van donar un cop de puny per l’esquena i quan vaig tornar a pel meu company, em van donar un altre cop de puny a la boca», ha manifestat des del metge, on es trobava per fer un informe de lesions que adjuntarà a la denúncia que posaran a la Policia.

Notícies relacionades

La pallissa, segons el comunicat mèdic, li va produir un hematoma de 10 centímetres a la cuixa esquerra, un hematoma de cinc centímetres a l’avantbraç esquerre i una contractura muscular al trapezi: «Tinc l’esquena rebentada i el nas amb un edema i contusionat», ha declarat. 

«Ahir a la nit em van rebentar el nas amb unes quantes hòsties i el xaval em va perseguir per dir-li que «somos todis guapis», creient que li estava dient gai i va venir a pegar-me com un boig», ha escrit a les seves xarxes socials. Segons ha afirmat el jove a la televisió pública valenciana, denunciarà els fets davant la policia.