Ensurt

Un home esmorteeix la caiguda accidental d’un nen de 2 anys des d’un segon pis a Benidorm

  • Una altra nena de la mateixa edat va caure d’esquena des d’una altura de dos metres a Guardamar del Segura

Apartamentos turísticos de Benidorm donde se cayó un niño desde el segundo piso. DAVID REVENGA

Apartamentos turísticos de Benidorm donde se cayó un niño desde el segundo piso. DAVID REVENGA

2
Es llegeix en minuts

Dos menors de només 2 anys van resultar ferits, cap d’ells de gravetat segons la primera valoració, en les dues caigudes, ocorregudes a Benidorm i a Guardamar.

El primer dels accidents va tenir lloc sobre dos quarts de sis de la tarda de dimarts al carrer Nicaragua de Benidorm. La sala del 091 de la Policia Nacional va rebre l’alerta de la caiguda d’un menor que estava estirat a terra i no es movia.

Agents de la brigada de seguretat ciutadana de la comissaria de Benidorm es van desplaçar amb urgència fins al lloc i a l’arribar van comprovar que el nen, de 2 anys, ja estava conscient i havia patit una caiguda des de la terrassa d’un segon pis d’un bloc d’apartaments turístics.

Fonts policials van explicar a aquest diari que el nen va ser atès pels serveis sanitaris i es va acordar el seu trasllat i ingrés a l’Hospital Comarcal Marina Baixa a la Vila Joiosa per passar un examen més exhaustiu a fi de descartar qualsevol lesió interna que no es va apreciar en la primera assistència.

El menor no va patir lesions greus gràcies al tendal d’un immoble i els braços d’un client, que van esmorteir la caiguda.

Segons les dades obtingudes per la Policia Nacional, el menor va pujar a una cadira que hi havia a la terrassa d’un apartament de la segona planta i després de sortir per la barana va caure accidentalment al buit. Els pares eren a l’apartament quan va ocórrer el desgraciat accident i no van poder evitar-ho.

Afortunadament, el nen va xocar primer contra un tendal que hi ha a la planta baixa i a continuació un home va intentar agafar-lo. Fonts policials asseguren que gràcies a la intervenció de l’home el menor no va patir lesions greus perquè va esmorteir l’impacte contra el terra.

El grup d’investigació de la comissaria de Benidorm es va fer càrrec d’instruir les diligències del succés per aclarir les circumstàncies en què es va produir la caiguda del menor, però tot apunta a un desafortunat accident domèstic.

Caiguda a Guardamar

La sort també va estar del costat d’una nena de 2 anys que va caure des d’una altura de dos metres a Guardamar.

Segons les dades obtingudes per la Guàrdia Civil, la menor es trobava amb familiars al passeig marítim de Guardamar quan va ocórrer l’accident. La nena estava asseguda a la corda d’una barana del passeig marítim i va caure d’esquena des d’una altura de dos metres.

Notícies relacionades

La nena va rebre un cop cap amb una passarel·la de fusta i immediatament es va donar avís als serveis d’emergències. Una ambulància del SAMU es va presentar al lloc, els sanitaris van examinar la menor i van comprovar que no presentava lesions greus. No obstant, el metge del SAMU va acordar el trasllat de la nena a l’Hospital Universitari de Torrevieja perquè fos examinada de manera més exhaustiva.

D’altra banda, un nen britànic de 12 anys rescatat dimarts amb símptomes d’ofegament del fons d’una piscina en una urbanització de Xàbia continuava aquest dimecres ingressat amb pronòstic reservat, segons va informar Efe la Conselleria de Sanitat. El menor podia haver patit un infart pulmonar mentre practicava apnea a la piscina.

Temes:

Alacant Nens