Robatori

Detinguts dos lladres amb 67 antecedents per forçar cotxes a Barcelona

Els detinguts han sigut posats en llibertat amb càrrecs

1
Es llegeix en minuts

Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona dos homes, que acumulen 67 antecedents entre tots dos, per la seva presumpta relació amb diversos robatoris en vehicles, després de sorprendre’ls emportant-se un ordinador d’un cotxe estacionat en un aparcament públic de Barcelona.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els dos presumptes lladres, de 36 i 21 anys, van ser detinguts el passat 7 de juny quan acabaven de sostreure un ordinador portàtil, valorat en més de 1.000 euros, de l’interior d’un vehicle en un aparcament públic de Barcelona, en horari d’obertura.

Els agents, que van acudir al lloc alertats per testimonis del robatori, van tornar l’ordinador al seu propietari i van escorcollar els detinguts, als quals van trobar diverses eines que solen utilitzar-se per forçar vehicles i també diners en efectiu ocults a l’interior de la roba.

Notícies relacionades

La investigació oberta arran de les detencions ha permès relacionar almenys un dels presumptes lladres amb uns altres cinc robatoris en vehicles ocorreguts entre els passats mesos de novembre i maig.

També s’ha pogut identificar dues persones més que suposadament van participar en uns altres dos robatoris al costat d’un dels detinguts. Els presumptes lladres, que han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, sumen 67 antecedents, 22 dels quals per robatoris a l’interior de vehicles. 

Temes:

Cotxes Robatoris