Nou negoci

Rafa Nadal i Abel Matutes obren un restaurant a Los Angeles

El grup Tatel, del qual són socis, planeja un establiment de gastronomia italiana a Madrid

Rafa Nadal i Abel Matutes obren un restaurant a Los Angeles
2
Es llegeix en minuts

 El grup Tatel, que compta entre els seus socis amb Rafa Nadal i Abel Matutes, als quals s’afegeixen, en els projectes de restauració, Rudy Fernández, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias i Pau Gasol, obrirà el pròxim mes de juliol el restaurant Tatel Beverly Hills, a Los Angeles (Estats Units), segons publica el diari econòmic Cinco Días. La companyia, a la qual pertany Mabel Capital, té per objectiu expandir la riquesa de la gastronomia mediterrània pel món.

La nova seu de Los Angeles, en un local ubicat a Canon Drive, a pocs metres de la famosa i exclusiva Rodeo Drive, famosa per la pel·lícula Pretty Woman, en la qual Julia Roberts comprava sense parar, comptarà amb el xef Luigi Fineo, amb dues estrelles Michelin, i serà inaugurada dos mesos abans que es produeixi l’obertura d’un altre gran projecte de Tatel: un restaurant de cuina tradicional italiana al passeig de la Castellana, a l’antic Pedro Larumbe. Un espai de 600 metres quadrats amb capacitat per a 200 comensals, a pocs metres d’on s’ubica Tatel. Al capdavant d’aquesta aventura gastronòmica es posarà Julio Miralles, xef executiu del grup que anteriorment va ser a Zalacaín.

L’expansió i consolidació de Tatel, amb negocis a Madrid i Eivissa, i amb obertures previstes a Miami, Europa i països àrabs, s’ha vist reforçada amb el fitxatge de Jorge Dávila, Premi Nacional de Gastronomia 2012 per la seva direcció del mític Piñera i una de les referències en la direcció de sala de la restauració nacional.

En els seus set anys d’història Tatel s’ha convertit en un restaurant de moda, amb Tatel Madrid, el vaixell insígnia del grup, al top 25 de la classificació que elabora el diari USA Today sobre els establiments del món que val la pena visitar. Entre els seus reclams destaca la seva cuidada oferta gastronòmica, basada en la cuina tradicional amb picades d’ullet espanyoles i els millors productes de temporada, un combinat d’ambients que engloba restaurant, cocktail-bar i reservats, i música en directe.

Notícies relacionades

Per a l’obertura del restaurant de Los Angeles i si la pandèmia de la Covid ho permet, Tatel té al cap una inauguració amb una gran convocatòria, a la qual podrien assistir tant l’exjugador dels Lakers Pau Gasol, avui en el Barça, i potser Nadal. El tennista mallorquí, soci amb Abel Matutes de la societat immobiliària Mabel Capital, va vendre recentment a Marta Ortega, hereva de l’imperi tèxtil Inditex, un dels pisos de fins a deu milions d’euros que tenen a la plaça Villa de París, a Madrid.

Nadal, que diumenge passat va tornar a aconseguir una victòria èpica sobre Novak Djokovic a la final del torneig de Roma, on ha guanyat fins en deu ocasions, torna a carregar piles en el Mediterrani, a bord del seu luxós iot i entre dofins i amistats. Així ho ha fet saber en el seu compte d’Instagram, on ha compartit un vídeo amb el qual mostra la seva passió per aquests cetacis.

Temes:

Rafa Nadal