La pandèmia al món

Disneyland París reobrirà el 17 de juny després de més de set mesos tancat

  • Les reserves d’entrades i de paquets amb hotel tindran condicions «flexibles»

1
Es llegeix en minuts

El parc d’atraccions Disneyland París reobrirà les seves portes el pròxim 17 de juny després d’haver-se vist obligat a tancar el 30 d’octubre passat per les restriccions sanitàries per frenar la pandèmia del coronavirus. «La reobertura es portarà a terme amb exhaustives mesures sanitàries i de seguretat», assenyala un comunicat fet públic aquest dilluns. L’empresa ha precisat que les actuals condicions de reserva són «flexibles» tant en l’oferta de paquets com en les entrades amb data.

Els hotels del complex també reobriran així com l’Hotel New York – The Art of Marvel, que serà inaugurat el 21 de juny i es podrà reservar a partir d’aquest 18 de maig.

«Hem somiat amb aquest moment», ha dit Natacha Rafalski, presidenta de Disneyland París, que ha explicat que en la reobertura es podrà disfrutar de totes les atraccions i de «moltes més sorpreses».

Notícies relacionades

Les restriccions sanitàries imposades a França sobre el tancament de llocs públics, des de bars i restaurants fins a gimnasos, s’aixecaran al país aquest dimecres, 19 de maig. El Govern confia que l’acceleració de la campanya de vacunació i la millora de les dades, ja que tant les hospitalitzacions com les morts per Covid-19 continuen baixant, permetin que aquesta reobertura sigui definitiva i progressiva.

A França hi ha actualment 22.963 hospitalitzats per Covid-19, amb 4.255 pacients en cures intensives. Aquest diumenge, el país va notificar 81 morts en hospitals per coronavirus i 13.948 casos en les últimes 24 hores, que eleven a 107.616 el total de morts i a 5,87 milions el de positius des de l’inici de la pandèmia, segons les últimes xifres de les autoritats sanitàries.