Frustrant reestrena

El Tibidabo reobre amb errors d’organització

Les famílies que van comprar entrades anticipades pateixen llargues cues per accedir al parc

El Tibidabo reobre amb errors d’organització
1
Es llegeix en minuts

Ha reobert les seves portes el Tibidabo i les cues més llargues no han sigut les de cap atracció, sinó les de les portes d’accés de les famílies que arribaven al cim de la muntanya amb les entrades comprades amb temps. Més ràpida era la cua dels qui arribaven sense entrada. El món al revés. Hi ha hagut, com és lògic, indignació. L’excusa dels responsables del recinte és que van fallar en les previsions. Això, a més, amb l’entrada a 35 euros per cap d’adult o nen de més de 120 centímetres d’altura.

La reobertura, vista l’assistència, ha quedat clar que era molt desitjada després d’un any de pandèmia. El parc ha reobert amb un 80% de les seves instal·lacions operatives. Han quedat pendents per a una millor ocasió recintes com l’Hotel Krüeger o l’avió, que aquest 2021, per cert, complirà 94 anys.

L’error de càlcul

Notícies relacionades

¿Què ha passat? Segons ha explicat a BTV el cap d’operacions del Tibidabo, Bruno Querol, la direcció del recinte va creure que la major part del públic pujaria al parc amb els autobusos llançadora ara que el preu de l’entrada inclou aquest viatge d’anada i tornada. En cas de ser així, part dels visitants haurien arribat al cim amb la polsera que els permet franquejar la porta d’entrada ja posada. No ha sigut així. Moltes famílies han preferit utilitzar el cotxe. Aparcar el vehicle a l’estacionament del Tibidabo costa 13 euros, que podrà semblar poc o molt, segons cada butxaca, però que sembla una ganga al costat dels 12 euros que cobren per utilitzar el funicular.

La reobertura del recinte ha sigut, doncs, accidentada. L’enuig dels qui arribaven amb els deures fets, és a dir, l’entrades ja pagades, i els fills entusiasmats, s’ha vist augmentat al comprovar que els visitants que arribaven amb les mans a les butxaques feien cues molt més curtes.

Temes:

Tibidabo