Frustrant reestrena
El Tibidabo reobre amb errors d’organització
Les famílies que van comprar entrades anticipades pateixen llargues cues per accedir al parc

Ha reobert les seves portes el Tibidabo i les cues més llargues no han sigut les de cap atracció, sinó les de les portes d’accés de les famílies que arribaven al cim de la muntanya amb les entrades comprades amb temps. Més ràpida era la cua dels qui arribaven sense entrada. El món al revés. Hi ha hagut, com és lògic, indignació. L’excusa dels responsables del recinte és que van fallar en les previsions. Això, a més, amb l’entrada a 35 euros per cap d’adult o nen de més de 120 centímetres d’altura.
La reobertura, vista l’assistència, ha quedat clar que era molt desitjada després d’un any de pandèmia. El parc ha reobert amb un 80% de les seves instal·lacions operatives. Han quedat pendents per a una millor ocasió recintes com l’Hotel Krüeger o l’avió, que aquest 2021, per cert, complirà 94 anys.
L’error de càlcul
Notícies relacionades¿Què ha passat? Segons ha explicat a BTV el cap d’operacions del Tibidabo, Bruno Querol, la direcció del recinte va creure que la major part del públic pujaria al parc amb els autobusos llançadora ara que el preu de l’entrada inclou aquest viatge d’anada i tornada. En cas de ser així, part dels visitants haurien arribat al cim amb la polsera que els permet franquejar la porta d’entrada ja posada. No ha sigut així. Moltes famílies han preferit utilitzar el cotxe. Aparcar el vehicle a l’estacionament del Tibidabo costa 13 euros, que podrà semblar poc o molt, segons cada butxaca, però que sembla una ganga al costat dels 12 euros que cobren per utilitzar el funicular.
La reobertura del recinte ha sigut, doncs, accidentada. L’enuig dels qui arribaven amb els deures fets, és a dir, l’entrades ja pagades, i els fills entusiasmats, s’ha vist augmentat al comprovar que els visitants que arribaven amb les mans a les butxaques feien cues molt més curtes.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Nova instrucció als registres El Govern aprova una instrucció per fer efectiva la prohibició dels ventres de lloguer
- Successos Un piròman provoca nou incendis en mitja hora a Cambrils i deixa danys en comerços i restaurants
- Conseqüències de l’apagada El Govern té un pla b amb reserves de gasoil per si hi ha una altra apagada
- Entrevista Joan Gabriel Bergas, catedràtic en Enginyeria Elèctrica de la UPC: "Són set 'barcelones' que van caure de cop"
- PRIMER DE MAIG ¿Per què l'1 de maig és el Dia del Treball?