Amb aforament limitat

PortAventura i el Tibidabo tornaran a obrir el 15 de maig

Caribe Aquatic Park esperarà al 23 de juny per reiniciar l’activitat

1
Es llegeix en minuts

Els parcs d’atraccions podran tornar a obrir les portes a partir del 9 de maig, tot i que amb unes limitacions de la seva capacitat. Després d’aquest anunci, dos d’aquests equipaments ja han anunciat la seva reobertura per a la següent setmana, el 15 de maig: PortAventura i el Tibidabo.

PortAventura, que fa mesos que està tancat a causa de les restriccions per evitar els contagis de la Covid-19, ha anunciat aquest divendres, en un comunicat, que es prepara per iniciar la seva activitat amb l’obertura dels espais PortAventura Park i Ferrari Land.

Per la seva banda, Caribe Aquatic Park esperarà al 23 de juny, una mica més d’un mes més tard, per reiniciar l’activitat. A partir del mateix 15 de maig obriran també els hotels Hotel Colorado Creek, Hotel PortAventura i Hotel Gold River.

El parc ha afirmat que s’han pres totes les mesures de seguretat per protegir la salut dels clients i els empleats, i ha calculat en més de 5 milions d’euros la inversió feta per a això.

Entre les principals mesures preses, destaquen la limitació d’aforament i l’obligatorietat d’utilitzar mascareta a tot el parc.

120è aniversari del Tibidabo

El parc d’atraccions de Barcelona, per la seva banda, ha destacat també en una nota que la nova temporada estarà marcada per la celebració del 120è aniversari de les instal·lacions, la inauguració del nou funicular La Cuca de Llum, i els 15 anys des de la creació del Tibiclub.

Per a la seguretat dels visitants, el parc ha adaptat algunes de les activitats i ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure, limitant l’aforament del seu recinte, per la qual cosa recomana adquirir les entrades de manera anticipada en la pàgina web, a fi d’accedir d’una forma àgil i garantir la seguretat.

Entre les mesures adoptades pel parc d’atraccions del Tibidabo figura la limitació d’aforament del recinte per assegurar mantenir les distàncies entre unitats familiars o bombolles de convivència (escoles) i l’obligació d’utilitzar mascareta.

Notícies relacionades

També han instal·lat punts de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de les atraccions i en diferents punts del recinte per mantenir una bona higiene de mans i han extremat els protocols de neteja per garantir la desinfecció de tots els espais.

L’adaptació de circuits viaris, senyalització i adaptació dels serveis de restauració són altres de les mesures.