La lluita contra la pandèmia

#JoEmVacuno, el vídeo dels professionals de la sanitat catalana en favor de la vacuna de la Covid-19

Per responsabilitat, per la família, per les persones grans, pels nens, per tornar a abraçar-nos..., algunes de les raons per vacunar-se

1
Es llegeix en minuts

El Col·legi de Metges de Barcelona ha fet públic un emotiu vídeo amb què volen transmetre confiança en la vacuna del coronavirus i fan una crida a la població a vacunar-se sense dubtar-ho. En el vídeo, titulat ‘Raons per vacunar-me’, apareixen tota mena de professionals de la sanitat catalana, des de metges, fins a infermeres, passant per fisioterapeutes, farmacèutics o treballadors socials sota la consigna de #JoEmVacuno. Antoni Trilla, Bonaventura Clotet i Magda Campins són alguns dels rostres que donen motius per vacunar-se.

Perquè les vacunes són segures i efectives, per compromís ètic i professional, per ajudar a posar fi a aquesta situació de pandèmia, per la família, per recuperar les abraçades que ens donaven vida, per les persones grans, pels infants, perquè puguin anar a l’escola, jugar i abraçar-se amb tranquil·litat, per no haver d’escollir entre economia i salut, perquè confien en la ciència. Són alguns de les raons de pes que donen els professionals de la sanitat, en primera línia de combat en aquesta lluita contra el coronavirus.