A Màlaga

Envien a la presó ‘el Melillero’ per intentar matar la seva exparella i una amiga llançant-los àcid

El seu germà queda en llibertat pel vincle familiar, dues persones més són enviades a la presó per encobrir-lo i una dona queda en llibertat provisional

El jutge investiga el presumpte agressor per dues temptatives d’homicidi

Envien a la presó ‘el Melillero’ per intentar matar la seva exparella i una amiga llançant-los àcid
1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Fuengirola ha acordat l’ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança de José Arcadio D. N. per la presumpta comissió de dos delictes d’homicidi en grau de temptativa al llançar àcid sulfúric a la seva exparella i a una altra dona que l’acompanyava quan es trobaven a l’interior d’un vehicle a Cártama (Màlaga). El Jutjat de Fuengirola s’ha inhibit a favor del Jutjat de Violència sobre la Dona número 3 de Màlaga, que serà l’encarregat d’instruirvla causa, que està declarada secreta. El Melillero s’ha acollit al seu dret a no declarar i només ha contestat a algunes preguntes de la seva lletrada.

Després d’una recerca de diversos dies

Notícies relacionades

L’home va ser detingut per la Guàrdia Civil divendres passat després d’una recerca de diversos dies. En l’operació van ser detingudes altres persones que van poder prestar-li ajuda en el seu intent de fugida, de les quals quatre han sigut també posades a disposició judicial aquest matí. Després d’haver prestat declaració, la jutge de guàrdia ha acordat l’ingrés a la presó de dos dels detinguts, i un és eludible sota el pagament d’una fiança de 9.000 euros. Una tercera persona, una dona, ha quedat en llibertat provisionalEls tres estan investigats per la presumpta comissió d’un delicte d’encobriment.

La quarta persona detinguda és un germà de José Arcadio D. que ha quedat en llibertat sense càrrecs ja que el vincle familiar l’eximeix d’aquest delicte. La causa està igualment sota secret i la investigació es manté oberta per si hi hagués més intervinents en els fets.