a nou barris

Detinguda una cuidadora a Barcelona per robar 20.000 euros a una àvia amb alzheimer

La dona, de 52 anys, treballava diàriament al domicili de la víctima des del gener i fins aquest octubre

L'arrestada tenia antecedents del 2010 per robar joies valorades d'una casa a la qual anava a netejar

mossos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut una cuidadora a Barcelona per presumptament robar 20.000 euros a una àvia de 80 anys que cuidava, amb mobilitat reduïda i que patia alzheimer, ha informat aquest dimarts la policia catalana en un comunicat.

La dona, de 52 anys, treballava diàriament al domicili de la víctima des del gener i fins aquest octubre, i va ser arrestada per agents de la comissaria de Nou Barris com a presumpta autora d’un delicte de furt.

La detinguda, que tenia antecedents del 2010 per robar joies valorades en 20.000 euros d’una casa on treballava com a netejadora, va sostreure presumptament els estalvis de la dona, que guardava en una capsa metàl·lica de casa.

La germana de la víctima, que supervisava de forma regular els estalvis de l’àvia, va ser la que es va adonar que faltaven diners a la caixa i va sospitar de la cuidadora, ja que només elles dues entraven al domicili.

Notícies relacionades

Després de denunciar-ho a la policia, els agents de Mossos van acudir al pis i la sospitosa finalment va reconèixer que havia robat 8.000 euros al setembre i que els conservava, per això els agents la van detenir per aquests fets.

En el registre de la vivenda de la presumpta lladre, la policia catalana va trobar 10.600 euros en efectiu, que van ser retornats a la víctima.