EN LLIBERTAT DESPRÉS DE DECLARAR DAVANT DEL JUTGE

Detingut un matrimoni i el seu gendre per robar avis que passejaven pel carrer

Estan acusats de robar persones grans que passejaven pel carrer, a qui distreien amb preguntes o donant-los conversa

ancianos

ancianos

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Calella (Barcelona) un matrimoni i el seu gendre, acusats de robar avis que passejaven pel carrer, a qui distreien amb preguntes o donant-los conversa. Aquest dissabte la policia catalana ha informat que s’atribueix a aquest grup la comissió de, almenys, quatre robatoris d’aquest tipus a avis de 73, 75, 85 i 86 anys, un d’ells una dona amb mobilitat reduïda.

Els Mossos han detingut el matrimoni, de 50 i 55 anys, i el seu gendre, de 33, tots ells de nacionalitat iraniana, que han quedat en llibertat després de declarar davant del jutge. La investigació es va iniciar el mes de juny passat quan, després d’un delsrobatoris, al districte barceloní de Nou Barris, els Mossos van constatar que s’havien denunciat altres robatoris similars a diferents parts de Catalunya.

A grans ciutats

Notícies relacionades

El grup tenia molta mobilitat, es desplaçava a ciutats grans per cometre els robatoris i s’acostava a les seves víctimes, avis que passejaven sols pel carrer, amb l’excusa de preguntar-los per una adreça o per donar-los conversa. Els membres del grup aprofitaven que l’avi estava distret per robar-li la cartera o les joies que pogués portar a sobre.

Dimarts passat, dia 17, els Mossos van dur a terme diversos registres a Calella, on van localitzar diners, joies, objectes suposadament robats i documentació personal d’alguna de les víctimes.