A Girona

Un brot de Covid en una vivenda de temporers de Sant Pere Pescador afecta 10 persones

Tots són asimptomàtics excepte el primer cas detectat, que està ingressat a Figueres

zentauroepp34012757 hospital figueres200918115830

zentauroepp34012757 hospital figueres200918115830

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 La Conselleria catalana de Salut ha informat que s’ha detectat un brot amb deu contagiats de Covid-19, cinc d’ells temporers, en una vivenda de Sant Pere Pescador (Girona) on conviuen nou dels afectats.

La desena persona contagiada no resideix en aquest domicili, tot i que té relació amb els nou inquilins, i es va localitzar després d’un estudi de contactes de les nou persones que comparteixen pis, ha informat aquest divendres el Departament de Salut.

Tots són asimptomàtics excepte un, el primer diagnosticat, una persona que està ingressada a l’Hospital de Figueres (Girona).

Notícies relacionades

El brot està controlat i contingut de moment, els afectats es troben en aïllament domiciliari i, tot i que se’ls ha ofert el dispositiu habilitat per a casos de positius entre temporers, el grup ha preferit seguir la quarantena al seu domicili.

Per aquest motiu, el control de la seva situació clínica es fa des del centre d’atenció primària (CAP) del municipi veí de l’Escala i membres de Creu Roja porten a terme un seguiment diari des del vessant més social.