tuit

Greta Thunberg torna a les aules després d'un any sabàtic

L'activista de 17 anys, que feia classes a distància des del juny del 2019, quan va començar els seus viatges, no ha precisat on continuarà els seus estudis

thunberg

thunberg

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La jove activista sueca Greta Thunberg va anunciar dilluns que tornava a les classes, després d’haver-se pres un any sabàtic per defensar la causa del clima al món.

«¡El meu any sabàtic s’ha acabat, i em sento molt bé de tornar per fi a l’escola!», va escriure l’adolescent de 17 anys en un tuit acompanyat d’una foto en la qual surt somrient, amb una motxilla i una bicicleta.

No va precisar a quin institut ni a quina ciutat continuaria els seus estudis.

Escolaritzada fins al juny del 2019, Greta Thunberg va continuar les seves classes a distància aquell any a causa dels nombrosos viatges.

Quan havia d’iniciar l’institut el 2019, l’activista va anunciar que es prenia un any sabàtic per assistir a la COP25 prevista a Santiago de Xile, que va ser després anul·lada a causa de greus disturbis socials i traslladada a Madrid.

A bord d’un catamarà per limitar la seva petjada de carboni

Notícies relacionades

La noia, que va rebutjar viatjar amb avió per limitar la seva petjada de carboni, va pujar a bord del catamarà d’una parella d’australians per arribar a Europa, després de passar 11 setmanes al continent americà.

Allà, va tenir l’ocasió de reprendre els dirigents mundials a l’ONUreunir-se amb l’expresident nord-americà Barack Obama, rebre les claus de Mont-real o recórrer els Estats Units i el Canadà a bord d’un Tesla prestat per l’actor Arnold Schwarzenegger.