FESTA NO AUTORITZADA

Cinc metges contagiats al Gregorio Marañón en el comiat d'un col·lega

Després del seguiment dels contactes que han donat positiu en les proves PCR, el centre manté en aïllament 16 professionals.

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón.

13/09/2017 Imagen de recurso del Hospital Gregorio Marañón. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’hospital Gregorio Marañón, el més gran de la Comunitat de Madrid, manté en aïllament 16 professionals sanitaris, d’entre els quals cinc metges han donat positiu en Covid-19, davant un possible contagi durant «una trobada» per acomiadar un metge intern resident del Servei de Pneumologia.

Segons han confirmat a Efe fonts del centre hospitalari, el Servei de Salut Laboral d’aquest hospital està duent a terme una investigació epidemiològica sobre aquest contagi i analitzarà «les possibles responsabilitats derivades d’actes no autoritzats al centre».

Sanitaris aïllats

Després del seguiment dels contactes que han donat positiu en les proves PCR, el centre manté en aïllament 16 professionals.

Notícies relacionades

Tots ells, han explicat les mateixes fonts, es troben en quarantena i amb «vigilància activa» en compliment dels protocols del Ministeri de Sanitat establert per a aquests casos.

Han sigut cinc metges, tres pneumòlegs i dos metges residents, els que han donat positiu en el test del virus després d’haver presentat símptomes compatibles amb el coronavirus.